Tags

“Cuéntame”, un recull de 40 vídeos de YouTube

Amb motiu de la celebració del 40 aniversari del nostre institut, que difícilment podrem celebrar donada la situació actual pel COVID-19, havia preparat, a mode de “Cuéntame”, un recull de 40 vídeos de YouTube que tenen al voltant de 40 anys. Com podreu comprovar hi ha un poc de tot.


Hi ha un vídeo que m’he entretingut a editar, anomenat “1980 – Mallorca” amb una durada total 20m i 20s, que intenta recollir les seqüències no personals de tres vídeos del canal de Bo Dennis Nielsen, un turista alemany, que crec que mostren prou bé com eren les visites turístiques a Mallorca fa 40 anys.

Hi ha dos llocs que tenen una especial rellevància per mi que són: l’Hotel el Paso de Son Armadams, on es va jubilar el meu padrí patern i on hi va fer feina una curta temporada mon pare; i la visita al Safari Park de Sa Coma, on m’hi va dur el meu padrí matern per aquella època, del que record que una de les monees es va posar damunt el seu Seat 600 intentant ficar els seus braços per la finestra, de forma semblant com apareix al vídeo des del sostre de l’autocar.